Mesures cautelars contra un collar bonficat


El Jutjat de primera instància número 2 de Barcelona ha estat el primer de la capital catalana a dictar, segons petició del Col·lectiu Ronda, la suspensió cautelar del pagament d’un “collar bonificat” comercialitzat per Caixa Penedès.

El collar bonificat és un derivat financer de característiques molt similars als ja coneguts swaps hipotecaris. És a dir, productes d’alt risc comercialitzats per nombroses entitats financeres sota l’aparença d’assegurances contra futures pujades del tipus d’interès.

La primera resolució
Totes les peticions presentades a Barcelona amb anterioritat reclamant la suspensió del pagament dels costs derivats dels collars fins que es resolguessin les demandes de nul·litat que estan en tràmit havien caigut en sac buit.

Ara, però, la resolució del Jutjat de primera instància número 2 de Barcelona aplana el camí per aconseguir que siguin més els jutjats que deixin en suspens aquests importants pagaments mentre es resolen els contenciosos que enfronten clients i entitats financeres per la comercialització de swaps, collars i altres derivats financers d’alt risc.

Els interessats a concertar una visita de forma totalment gratuïta poden posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari que trobaran en aquesta mateixa pàgina o adreçant-se a aquest correu electrònic:

crondaweb@cronda.coop


Fotografia: woodleywonderworks. CC. flickr.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada