Clàusules de sòl: anul·lades (català)


Un jutjat de Sevilla ha dictat la primera sentència condemnatòria contra tres entitats bancàries (BBVA, Caixa Galícia i Cajamar) per incloure les denominades “clàusules de sòl” en els seus contractes hipotecaris.

Aquestes clàusules, aplicades a les hipoteques d'interès variable, fixen un percentatge mínim a partir del qual queda sense efecte una possible davallada de l'Euribor. És a dir, les persones que van contractar aquestes hipoteques no han pogut beneficiar-se del descens experimentat per l'Euribor en els darrers anys.

La sentència dictada pel Jutjat de Sevilla obre les portes als usuaris i usuàries d'altres entitats a iniciar les seves reclamacions exigint la nul·litat d'aquestes mateixes clàusules i el reintegrament de les quantitats abonades en aquest concepte.

Com ja venim fent en el cas de les persones amb swaps hipotecaris subscrits, oferim la possibilitat de realitzar una primera visita de forma totalment gratuïta per estudiar les característiques de cada cas i establir la millor estratègia de defensa jurídica dels vostres legítims interessos.

Els interessats a concertar una visita poden posar-se en contacte mitjançant el formulari que trobaran en aquesta mateixa pàgina o adreçant-se a aquest correu electrònic:

crondaweb@cronda.coop

Fotografia: Etringita. CC. flickr.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada