Sesió informativa a Sant Cugat

Com ja vàrem fer a Barcelona, el Col·lectiu Ronda impartirà a Sant Cugat una xerrada adreçada a les persones afectades per la contractació de swaps hipotecaris on mirarem de resoldre dubtes i oferir informació obre com procedir i recórrer a l’administració de justícia per aconseguir la nul·litat d’aquest productes financers.

Oscar Serrano, advocat del grup Jurídic Social especialitzat en casos de malpraxis bancària, serà l’encarregat de conduir la sessió i explicar quins són els nombrosos arguments jurídics que es poden contraposar a la comercialització irregular de swaps i altres productes financers d’alt risc per part de les entitats financeres.

Arguments que, en temps recents, han servit al Col·lectiu Ronda per aconseguir, entre d’altres mesures, la nul·litat dels tres swaps que afectaven una empresa dedicada a prestar serveis d’arquitectura. Podeu llegir més sobre aquesta sentència seguint l’enllaç.



Data: 14 de juliol

Hora: 19 h.

Lloc: Casa de Cultura de Sant Cugat (C. Castellví s/n)http://www.blogger.com/img/blank.gif

C. Castellví s/n
(Jardins del Monestir)


Per tal de poder fer una millor previsió, els interessats a assistir a la xerrada han de confirmar la seva intenció adreçant-se a aquest correu electrònic:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada