Swaps anul·lats

El Col·lectiu Ronda aconsegueix una sentència que anul·la els tres swaps hipotecaris comercialitzats per Caixa Penedès que afectaven un grup empresarial dedicat a prestar serveis d'arquitectura.

Una vegada més, els tribunals donen la raó als clients davant bancs i caixes per la comercialització irregular de swaps hipotecaris i altres productes financers d'alt risc. En una sentència que s'expressa en termes especialment durs i severs, el jutjat de primera instància número 2 de Rubí (Barcelona) ha decidit acceptar íntegrament la demanda interposada pel Col·lectiu Ronda.

La decisió anul la vigència dels swaps i inclou l'obligació per part de l'entitat financera de retornar els 50.000 euros que els clients havien abonat fins ara com a conseqüència de les successiveshttp://www.blogger.com/img/blank.gif liquidacions. Un import al qual Caixa Penedès haurà de sumar les costes del judici.

En la seva resolució, el jutge responsabilitza Caixa Penedès d'haver actuat no només amb negligència i sense la deguda responsabilitat sinó, anant molt més enllà, conclou que l'entitat ha incorregut en un cas de dol, és a dir, amb voluntat d'enganyar per extreure el màxim benefici (més informació)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada